Disclaimer

Aanbod op de website

Op deze pagina vindt u de disclaimer van geursklimaattechniek.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Geurs Klimaattechniek. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Geurs Klimaattechniek is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken of te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Geurs Klimaattechniek.

Prijzen op de website

Voor zover er prijzen op onze website worden gecommuniceerd, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Geurs Klimaattechniek te mogen claimen of te veronderstellen.

Geen garantie op juistheid

Geurs Klimaattechniek streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Geurs Klimaattechniek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op de website staat of waarna wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van geursklimaattechniek.nl op deze pagina.

Advies
Verkoop
Montage
Service

Wat onze klanten zeggen

“John heeft op een hele regenachtige dag gemonteerd en de installatie werkt perfect. Nu in januari in de warmte benieuwd naar de zomer en de koelte. Goed advies gekregen.”

“Wij zijn zeer tevreden over Geurs KT. Prettige communicatie. Goed persoonlijk advies en keurige afwerking. Aanrader.”

“Geurs Klimaattechniek heeft in onze barbiershop goede service geleverd. Apparatuur snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Bedankt John!”

“Bij ons snel en vakkundig de airco vervangen! Super tevreden!”

“Het maken van de afspraken was duidelijk. Er werd naar ons geluisterd en vervolgens zijn de afspraken helemaal nagekomen. Aanrader!”

“Snelle communicatie met John, netjes geïnstalleerd en afgewerkt en een nette prijs, kunnen hem zeker aanbevelen.”

“Wij hebben sinds 5 april 2024 door Geurs Klimaattechniek airco’s laten installeren. Wat een vakman, nauwkeurig en schoon werk en in goed overleg advies over type en kleur airco. Daarnaast is het ook een prettig persoon met een gezonde dosis humor.”

“Fijn bedrijf met snelle service!!”

We zijn trots op onze "net dat beetje extra" aanpak