Advies
Verkoop
Montage
Service

Over Geurs Klimaattechniek

Gevestigd in Woudenberg, is Geurs Klimaattechniek dé specialist in klimaatbeheersing. Als gecertificeerd expert bieden we alles van advies tot montage van airconditioning units, voor zowel bedrijven als particulieren.

Ons onderscheidend vermogen? Daar waar anderen stoppen, gaan wij verder. We zijn trots op onze “net dat beetje extraaanpak, wat betekent dat we altijd streven naar de beste oplossing voor onze klanten.

Een hoogtepunt uit ons assortiment zijn de energiezuinige airco’s van Mitsubishi Heavy Industries. Deze systemen bieden zowel koel- als verwarmingsoplossingen, waardoor u het hele jaar door comfort ervaart en tegelijkertijd bespaart op energiekosten.

John Geurs heeft het bedrijf opgericht met de visie om topkwaliteit diensten te combineren met een persoonlijke touch. Onder zijn leiding heeft Geurs Klimaattechniek zich gevestigd als een betrouwbare naam in de branche.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Uw aircospecialist uit Woudenberg.

John Geurs

Geurs klimaattechniek

Net dat beetje extra

Jonh Geurs klimaattechniek van advies tot montage en reparatie van airconditioning units

Over John Geurs

Hallo, ik ben John Geurs, het hart van Geurs Klimaattechniek sinds het begin in 2023. Mijn avontuur in de techniek begon met het sleutelen aan mijn brommer en heeft me via een carrière als automonteur en vliegtuigtechnicus uiteindelijk naar het onderwijs geleid.

Geboren in een familie van ondernemers, koesterde ik altijd al de droom om een eigen zaak op te zetten. De passie voor techniek en het verlangen naar nieuwe uitdagingen leidden mij naar de wereld van klimaattechnologie, waar ik mijn uitgebreide kennis van autotechniek – met name airconditioningsystemen – kan inzetten. Met de opgedane ervaring, de benodigde certificaten op zak en een niet aflatend enthousiasme, heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk, is het complete proces: van het persoonlijke contact met klanten tot het adviseren, verkopen, installeren en monteren van het perfecte klimaatsysteem.

“Heeft u behoefte aan een klimaatoplossing met een persoonlijke touch? Laten we dan de mogelijkheden bespreken. Welkom bij Geurs Klimaattechniek, waar uw comfort mijn ambacht is.”

Omslagfoto Geurs Klimaattechniek met John Geurs op de voorgrond van zijn werkbus

Missie en visie

Geurs Klimaattechniek streeft ernaar om zowel zakelijke als particuliere klanten te voorzien van de beste klimaatoplossingen. Door onze expertise in klimaatbeheersing te combineren met een persoonlijke benadering, willen we een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren voor iedereen.

We zien een toekomst waarin klimaatbeheersing niet alleen gaat over comfort, maar ook over duurzaamheid en energie-efficiëntie. Geurs Klimaattechniek wil vooroplopen in deze transitie door innovatieve en energiezuinige oplossingen te bieden die bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd kosten besparen voor onze klanten.

Overzicht diensten advies, verkoop, montage en service van Geurs Klimaattechniek

Doelstellingen

  • Binnen de komende 5 jaar de voorkeurspartner worden voor klimaatoplossingen in de regio Woudenberg en omgeving.
  • Een jaarlijkse groei realiseren in de verkoop en installatie van energiezuinige systemen, met een focus op de producten van Mitsubishi Heavy Industries.
  • Het behouden en versterken van onze reputatie voor uitstekende klantenservice, waarbij elke klant directe en persoonlijke aandacht krijgt die zij verdienen.
  • Bijdragen aan duurzaamheid door klanten te informeren en te adviseren over de milieuvoordelen van energiezuinige klimaatsystemen.

Wat klanten zeggen

“John heeft op een hele regenachtige dag gemonteerd en de installatie werkt perfect. Nu in januari in de warmte benieuwd naar de zomer en de koelte. Goed advies gekregen.”

“Wij zijn zeer tevreden over Geurs KT. Prettige communicatie. Goed persoonlijk advies en keurige afwerking. Aanrader.”

“Geurs Klimaattechniek heeft in onze barbiershop goede service geleverd. Apparatuur snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Bedankt John!”

“Bij ons snel en vakkundig de airco vervangen! Super tevreden!”

“Het maken van de afspraken was duidelijk. Er werd naar ons geluisterd en vervolgens zijn de afspraken helemaal nagekomen. Aanrader!”

“Snelle communicatie met John, netjes geïnstalleerd en afgewerkt en een nette prijs, kunnen hem zeker aanbevelen.”

“Wij hebben sinds 5 april 2024 door Geurs Klimaattechniek airco’s laten installeren. Wat een vakman, nauwkeurig en schoon werk en in goed overleg advies over type en kleur airco. Daarnaast is het ook een prettig persoon met een gezonde dosis humor.”

“Fijn bedrijf met snelle service!!”

“Deskundige opgewekte man die heel netjes werkt en oprecht is, Zeker aan te bevelen.”

“John is een vakman. Werkt heel precies en is constant aan het werk met heel veel plezier. Heel tevreden over de installatie van airco’s in kamer en slaapkamer. Ik kan hem echt aanbevelen.”

“Maakt heldere afspraken en prijs-kwaliteit is goed. Airco is netjes en helemaal naar wens bedrijfsklaar gemaakt. John levert vakwerk af en laat alles keurig achter. Echte aanrader.”

“Erg blij met de keuze om John onze nieuwe airco te laten plaatsen. Echte vakman die erg nauwkeurig werkt. En alles in goed overleg en meedenkt en kijkt naar verschillende opties. En duidelijk erg plezier heeft in z’n werk. Zeer aan te raden als je een goed en een strak geïnstalleerde airco wil voor een nette prijs.”

Is dit het begin van een comfortabele klimaatoplossing?