Advies
Verkoop
Montage
Service

Onze werkwijze

1

Aanvraag

Als klant neemt u contact op via telefoon, e-mail, offerteformulier of het contactformulier op de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw specifieke behoeften en wensen te bespreken.
2

Adviesgesprek

We plannen een persoonlijk adviesgesprek op locatie, om de situatie te beoordelen en de behoeften van u als klant volledig te begrijpen. Tijdens dit gesprek worden de verschillende opties besproken, rekening houdend met zowel het budget als de technische vereisten van de locatie.
3

Offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen we binnen 3 dagen een gedetailleerde offerte op, inclusief de kosten van de producten en de installatie. Na goedkeuring van de offerte wordt er een datum gepland voor de montage van de airconditioning unit(s).
4

Montage

John voert de montage uit op de afgesproken datum, waarbij hij zorgt voor minimale overlast en een nette afwerking. Na installatie wordt een korte demonstratie gegeven over de werking en het onderhoud van het systeem.
5

Nazorg

Na de montage neemt John contact op om te verifiëren dat alles naar tevredenheid werkt en om eventuele nog vragen te beantwoorden. Klanten worden aangemoedigd om feedback te geven, zodat we onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren.
6

Service & Onderhoud

Geurs Klimaatechniek biedt regelmatige onderhoudsservices aan om ervoor te zorgen dat de systemen optimaal blijven functioneren. In geval van eventuele problemen of storingen staat John klaar om directe ondersteuning en reparaties te bieden.

Wat klanten zeggen

“John heeft op een hele regenachtige dag gemonteerd en de installatie werkt perfect. Nu in januari in de warmte benieuwd naar de zomer en de koelte. Goed advies gekregen.”

“Wij zijn zeer tevreden over Geurs KT. Prettige communicatie. Goed persoonlijk advies en keurige afwerking. Aanrader.”

“Geurs Klimaattechniek heeft in onze barbiershop goede service geleverd. Apparatuur snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Bedankt John!”

“Bij ons snel en vakkundig de airco vervangen! Super tevreden!”

“Het maken van de afspraken was duidelijk. Er werd naar ons geluisterd en vervolgens zijn de afspraken helemaal nagekomen. Aanrader!”

“Snelle communicatie met John, netjes geïnstalleerd en afgewerkt en een nette prijs, kunnen hem zeker aanbevelen.”

“Wij hebben sinds 5 april 2024 door Geurs Klimaattechniek airco’s laten installeren. Wat een vakman, nauwkeurig en schoon werk en in goed overleg advies over type en kleur airco. Daarnaast is het ook een prettig persoon met een gezonde dosis humor.”

“Fijn bedrijf met snelle service!!”

We zijn trots op onze "net dat beetje extra" aanpak